Tel. : 0740 510 029     E-mail: anamariatolos@gmail.com

< Tratamente

Estetica Dentara

 

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet natural, frumos si pe termen lung.

La Cinica Dr. Tolos atentia este indreptata nu numai sanatatii dintilor, dar si felul in care arata ei. Tratamentele efectuate de specialistii nostrii au rolul de a infrumuseta dantura, dar si de a creea un zambet sanatos, stralucitor si fericit.

La Clinica Dr. Tolos se pot realiza proceduri de estetica dentara, de la albirea dentara si intretinerea fatetelor dentare, pana la redimensionarea dintilor si augmentarea buzelor.

Un procedeu foarte cautat in ultima perioada il reprezinta fatetele dentare laminate sau de portelan. Astfel, o noua stralucire este data de imbracarea suprafetei frontale a dintilor cu folii subtiri de portelan.

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. Plombele dentare se incadreaza in categoria cosmeticii dentare, deoarece ele pot fi alese: intre plombe realizate din portelan sau materiale compozite potrivite culorii dintilor dv. Multe persoane inlocuiesc plombele vechi cu altele noi, de culoarea dintilor, pentru a-si creea un aspect cat mai natural si o infatisare placuta.

Clinica Dr. Tolos descrie zambetul perfect cu ajutorul fatetelor dentare, albirea dintilor, dar si remodelarea gingiilor.

Pentru noi zambetul dv. conteaza foarte mult, de aceea va asteptam sa ne cunoastem la Clinica Dr. Tolos.

 

Sfat Dr. Tolos:

Dintii sanatosi, bine aliniati si cat mai albi reprezinta cel mai evident aspect al danturii frumoase.

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si conditii

Copyright © Clinica Dr. Tolos

Powered by Optimus Plus