Tel. : 0740 510 029     E-mail: anamariatolos@gmail.com

Estetica Faciala

 

Clinica Dr. Tolos defineste estetica faciala ca fiind dorinta fiecaruia dintre noi de a avea o infatisare placuta, un zambet cat mai increzator, dar si creearea unei bune impresii.

Frumusetea este asociata cu un aspect tineresc si stralucitor al fetei. Fata, oglindeste sufletul si personalitatea, dar si ceea ce gandim si simtim. Fetele noastre incep sa-si arate efectele trecerii timpului, datorita inaintarii varstei.

Ridurile se dezvolta, pielea devine mai putin ferma, iar elasticitatea ei se reduce.

Pentru persoanele deranjate de semnele imbatranirii, aparute pe fata si gat, estetica faciala devine o alegere foarte potrivita.

 

Clinica Dr. Tolos acorda o atentie sporita, materialelor si aparaturii folosite in ceea ce priveste estetica faciala. Estetica faciala se adreseaza pacientelor tinere sau mai putin tinere, dar si barbatilor. Tratamentele noastre sunt personalizate si studiate anume pentru fiecare tip de ten  in parte.

Rezultatele duc la redobandirea frumusetii, fermitatea unui chip intinerit, lipsit de ridurile fine sau de expresie. Pentru noi, nimic nu este mai incantator, decat redarea unui chip sanatos, frumos si increzator.

 

Pot fi eliminate:

 

   - pliurile pielii produse de expresii faciale (zambetul, incruntarea);

   - liniilor de pe frunte;

   - ridurile din coltul ochilor;

   - ridurile din lateralul nasului;

   - liniile verticale dintre sprancene;

 

Clinica Dr. Tolos stie ca frumusetea unei persoane vine din interior, insa trecerea anilor este greu de acceptat pentru multi dintre noi. Solutiile in estetica faciala oferite de noi sunt non-invazive si foarte variate.

 

Sfat Dr. Tolos:

Amintiti-va sa va hidratati si sa hraniti adecvat tenul. Acesta neglijat va incepe sa formeze linii fine si riduri.

 

clinica dentara pitesti, dr ana maria tolos, dr tolos, clinica stomatologica pitesti, dentist pitesti, stomatologie pitesti, estetica faciala pitesti

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si conditii

Copyright © Clinica Dr. Tolos

Powered by Optimus Plus