Tel. : 0740 510 029     E-mail: anamariatolos@gmail.com

Implant Dentar

 

La clinica Dr. Tolos, o solutie moderna si eficienta de inlocuire a dintilor pierduti o reprezinta implanturile dentare, care va redau zambetul si increderea. Implantul dentar are o durata de viata mai mare decat protezele conventionale sau puntile clasice.

In functie de structura osoasa si sanatatea gingiilor, implantul dentar se face la orice varsta, in functie de sanatatea generala a pacientului. Implantul dentar este realizat din titan si alte aliaje care se introduc in os, si au functia de a inlocui absenta dintelui lipsa.

Pe acest suport artificial se va realiza coroana dentara definitiva. Pacientul va primii indicatii pentru regimul alimentar in perioada urmatoare.

Dieta trebuie sa fie moale la temperatura camerei. De asemenea in perioada urmatoare se vor evita activitatile fizice, alcoolul, dar si tutunul. Igiena bucala este foarte importanta in perioada de vindecare, prin clatirea gurii cu solutii orale corespunzatoare. Factorii de risc care duc la deteriorarea implantului dentar sunt igiena necorespunzatoare, fumatul, bruxismul, etc.

Pacientii nostrii care au trecut prin acest tratament spun ca disconfortul este asemenea unei extractii dentare sau chiar mai mic.

Avantajele importante ale unui implante dentar sunt:

- se conserva volumul osos;

- ofera senzatia de dinte natural;

- senzatia de forta masticatorie este normala;

- dintii apropiati raman intacti;

- aspect fizionomic placut;

 

Sfat Dr. Tolos:

Pierderea dintilor reprezinta o adevarata problema. Oasele maxilare se resorb, iar structurile fetei incep sa se modifice.

 

clinica dentara pitesti, dr ana maria tolos, dr tolos, clinica stomatologica pitesti, dentist pitesti, stomatologie pitesti, implant dentar pitesti

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si conditii

Copyright © Clinica Dr. Tolos

Powered by Optimus Plus